Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Bespaar op uw zorgverzekering

Uw zorgverzekering voor 2024

Hoe werken wij?

Wat doen wij voor u?
Via onze website kunt u verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Vervolgens kunt u zelf de door u gewenste verzekering op de website van de zorgverzekeraar afsluiten. Hier is wel sprake van execution only. Dit betekent voor u als klant dat u zelf verantwoordelijk bent voor de gemaakte keuze. Mocht u twijfelen, dan kunt u ons bellen en kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuze. Na het afsluiten is de zorgverzekeraar rechtstreeks het aanspreekpunt gedurende de looptijd van het product.

Hoe volledig is onze vergelijking?
In deze vergelijking voor zorgverzekeringen vergelijken wij alleen verzekeraars waarmee wij direct of indirect een samenwerking hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies.

Hoe vergelijken wij?
Om de vergelijking voor zorgverzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke zorgverzekeringen u in aanmerking komt. Alle zorgverzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: bijvoorbeeld de prijs van de verzekering, er sprake is van een vrije zorgkeuze en een voorwaarden beoordeling. De prijs is leidend in de vergelijking en de goedkoopste wordt als eerste getoond. U kunt ook inzoomen op het product en zelf de voorwaarden vergelijken.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van zorgverzekeringen?
Wanneer u via onze website een zorgverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige vergoeding.