Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Bewindvoering

Consumind heeft sinds 2011 al ruim 800.000 gezinnen geholpen met het besparen op de grote vaste lasten binnen het huishouden, zoals energie, telecom, verzekeringen, hypotheken en leningen. We zijn echter ook al vier jaar actief voor bewindvoerders, budgetbeheerders en hun cliënten.

Overstappen naar een ander energie- of telecomcontract is voor cliënten die onder bewind staan niet eenvoudig en het oversluiten van schade- en zorgverzekeringen kan complex zijn. Er gelden vaak afwijkende regels, voorwaarden en hogere tarieven (risico-opslag). Voor u als bewindvoerder gaat er vaak enorm veel tijd en werk zitten in het begeleiden van dit proces, het corrigeren van zaken die fout gaan of u loopt vast in de communicatie. Consumind maakt dit simpeler en neemt het grootste gedeelte van het werk uit handen, maar u houdt te allen tijde de regie.

Bespaart u werk!

Consumind zorgt ervoor dat uw administratieve druk en de tijd die u daaraan kwijt bent, drastisch teruggebracht wordt. We hebben in samenwerking met bewindvoerders een overzichtelijk platform ontwikkeld en met marktpartijen in energie, telecom en verzekeringen afspraken gemaakt die het werk voor u als bewindvoerder een stuk eenvoudiger maken. Naast de financiële voordelen voor cliënten, proberen we u met het platform en het team wat daar achter staat volledig te ontzorgen. We analyseren de lopende contracten en brengen meteen in kaart welke besparing er te behalen valt. Kan het bij een andere partij goedkoper, tegen betere voorwaarden of dekkingen? Dan nemen wij het denk-, regel- en administratieve werk van u over.

Duidelijk overzicht in een uniek platform

In de startfase maken we, 100% AVG-proof, een scan over het gehele cliëntenbestand zodat we direct in kaart kunnen brengen waar een verbetering of besparing valt te realiseren. Deze scan maken we mogelijk in samenwerking met uw software leverancier. Op ons platform worden ook alle contracten en rekeningen overzichtelijk gepresenteerd. Voor bewindvoerders is dit een uitkomst, u hoeft niet meer per individu in een aparte ‘mijn leverancier’ omgeving in te loggen.

Bewindvoerdersdesk

Ons bewindvoerdersteam is u van dienst waar nodig. We brengen een advies uit per client, gebaseerd op hun persoonlijke situatie en we zorgen bij spoedgevallen direct voor een oplossing. We zijn tevens het aanspreekpunt wanneer u ergens tegen aan loopt (in bijvoorbeeld de bureaucratie) op het gebied van energie, telecom en verzekeringen. U krijgt een eigen contactpersoon met een direct telefoonnummer.

Meer informatie?

Wilt u zien hoe dit platform werk voor u bespaart? We komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om meer over de werkwijze en voordelen van ons platform te vertellen. Het is ook mogelijk om onze dienstverlening online aan u te presenteren. Laat uw gegevens achter op het formulier hiernaast en we nemen binnen één werkdag contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen. U kunt ook direct telefonisch contact met ons opnemen. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 bereikbaar op 030 - 2270 700.

Meld u aan

Overzicht Clienten, Bewindplatform Het dashboard in ons platform.
Overzicht Clienten, Bewindplatform Het cliënten overzicht in ons platform.
Ga naar het platform »