Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Soorten aansluitingen

Soort aansluiting
Een alles-in-1 pakket is vaak voordeliger dan losse diensten bij verschillende providers. Met zo'n abonnement krijg je zowel internet, digitale TV als vast bellen voor een vaste maandprijs. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor losse producten. Het aanbod hierin verschilt per provider. We lichten ze graag even toe, zodat je voldoende informatie hebt om een goede keuze te kunnen maken.

Internet

Dankzij de komst van breedbandinternet hoeven we niet meer in te bellen via de telefoonlijn. Gelukkig maar, want dat was langzaam, duur en onhandig. Op het moment dat er verbinding was met internet, was de telefoonlijn bezet en kon er dus ook niet meer gebeld worden. Hieronder zie je de netwerkmogelijkheden:

Televisie

Je kunt digitale televisie kijken op verschillende manieren. Het aanbod aan zenders verschilt per provider, maar bij alle providers kun je ook extra pakketten afnemen. Hiermee kun je jouw televisie-ervaring laten aansluiten bij jouw eigen wensen en die van je gezinsleden. Bekijk hier wat je nodig hebt om digitale televisie te kunnen ontvangen.

Telefonie

Er zijn vandaag de dag verschillende aanbieders waaruit je kunt kiezen. Gezamenlijk bieden zij vele mogelijkheden: de ‘ouderwetse’ analoge lijn, of digitaal via (A)DSL, kabel of glasvezel. Hieronder zie je de netwerkmogelijkheden:

Ga terug naar de internet, tv en bellen homepage
Ga terug naar de Consumind homepage