Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Aanbiedingen van alles-in-1-pakketten

Aanbieding van alles-in-1

Wil je ook goedkoop bellen, internetten en tv kijken? Bij ons kun je onder andere de prijzen van de zogenaamde alles-in-1-pakketten van verschillende providers vergelijken. Om het tarief zo precies mogelijk voor je te bepalen, nemen wij in ons vergelijk ook acties en aanbiedingen mee. Soms gaat het hierbij ook om acties die je niet zelf bij de provider kunt afsluiten, maar waarvan je alleen profiteert als je via ons overstapt. Denk hierbij aan cadeaus, cashbacks of actietarieven waarbij je enkele maanden korting krijgt op jouw maandbedrag.

Onze informatieverstrekking is actueel en onafhankelijk. Je kunt alle tarieven zelf toetsen op de websites van de diverse aanbieders. Wij vinden het belangrijk dat je blij bent met je overstap: daar zijn wij voor en dat willen wij zo goed mogelijk doen. We zullen je dus altijd de provider aanraden die het pakket biedt dat het beste bij jouw wensen past! 

Bekijk snel het actuele vergelijk, om te zien welke aanbiedingen er momenteel op je adres gelden. Onze financiële assistenten helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Prettig geregeld. 

Ga terug naar de internet, tv en bellen homepage
Ga terug naar de Consumind homepage

 

Afbeelding: cadeaus van Africa Studio/ Shutterstock.com